ALTING ER I BEVÆGELSE

Den grundlæggende værdikæde er i de fleste industrier ikke blevet ændret i årtier. Typisk omfatter kæden  konstruktion, produktion, distribution, engros/detail og salg for at generere de nødvendige profitable produkter og services til markedet. Men nu rammes forskellige industrier på forskellige måder. En værdikæde kan rammes af et kundedrevent marked, digitalt, accelererende innovation, mere avancerede analyseformer og automatiseret arbejdsgange. Afbrydelserne er som det blå ocean og er nu blevet et vilkår der kommet for at blive.

Siden 2007 har tusindvis af virksomheder ’danset på stedet’ med en gennemsnitlig vækst på 1-2%. Endnu flere har ondt i økonomien og uden afkast. Virksomheder oplever deres præstationsevne pludseligt ændres.

VORES AMBITION

Process Development Partning A/S, kaldet PDP, er et proceskonsulent og rådgivningsfirma placeret i Kolding og Esbjerg siden 2011.

Vi har skabt værdi til vore kunder for mere end 500 MDKK i danske og udenlandske virksomheder.

Vi vil være førende indenfor procesudvikling i industrien og skabe betydelig værdi for kunder, partnere, medarbejdere og ejer.

Vi flytter mennesker, struktur og organisation mod finansiel vækst.

VORES VÆRDIER

Hver dag møder og arbejder vi sammen med dygtige mennesker fra alle lag af en forretning. Åben og fortrolig adfærd er forudsætning for succes.

De mennesker vi møder kommer fra familie-, ejer-, koncern- eller investorledet selskaber. Ofte erfarer vi, at disse forretninger er båret af ildsjæle som før eller siden opsøger innovation og nye måder at samarbejde på.

De ønsker, at skabe bedre overblik, præstationsevne og energi for at lykkes med sine strategiske initiativer.

Kerneværdien for disse ildsjæle er kvalitet. Den er fundament for forretningens resultater og tilpasningsevne i forhold til markedet.

VORES KUNDER

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV